Get Adobe Flash player

Att välja glädje

En bok om att växa och utvecklas som människa.    

Att välja Glädje är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv..  alt

Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.    

Att välja Glädje ger dig verktyg för att långt mer kunna vara "den du var ämnad att vara". Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka...    

Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet.    

Boken handlar rätt och slätt om hur du oftare kan sluta vara offer och istället bli en mer ansvarstagande och skapande kraft i ditt eget liv.

Se boken som en arbetsbok. Bär den med dig som en följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utmanande.    

En bok som inte liknar någon annan.    

En bok att hämta kraft ur.    

Ett körkort för livet.

 


   

http://www.kaypollak.com/BoeckerslashDVD/Boecker_och_dvdkurser/17751_Boken:_Att_vaelja_GlaedjeEnergibarn - Våra älskade skitungaralt

NPF, bokstavsbarn, skitungar, dampunge, ADHD – ja, kärt barn har många namn. Men vad pratar vi om egentligen? Är det ouppfostrade barn som bara ska lära sig veta hut, eller är det barn som behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna Hallèn visar på ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar.

Barn med NPF uppfattas ofta som ”skitungar”. De äter upp vår energi. Vill du vara med att skapa positiva Energibarn av ”skitungarna”?

http://www.annahallen.se/mina-bocker 

Den hemlige kocken Mats-Eric Nilssonalt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/hemligekocken/article4894671.ab

Paulo Coelhos böcker

Paulo Coelho är en av vår tids mest lästa författare och hans böcker har sålt 100 miljoner exemplar världen över

http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=66810


Kärlek, Dalai Lama

Gläd andra genom vänliga handlingar. Visa människor tänker på andra och hjälper dem så gott de kan, och resultatet blir lycka. Kärlek och medkänsla gör både dig själv och andra gott.Genom din vänlighet mot andra öppnas ditt sinne och ditt hjärta för friden. Detta är fredspristagaren Dalai Lamas enkla religion. Det behövs inga tempel. Det behövs ingen komplicerad filosofi. Ditteget sinne, ditt eget hjärta är templet; din filosofi enkel vänlighet. Hans Helighet den fjortondeDalai Lama, Tenzin Gyatso


http://www.naringsmedicinsktidskrift.se


http://www.vitaminfreedom.org/


http://www.halsosidorna.se/


http://www.friskatag.net


http://www.ehdin.com/


http://www.micmcmullen.se/


http://www.vitaminsidan.se/


 


 VARFÖR KANARIEFÅGLAR?


Förr i tiden användes kanariefåglar i gruvorna. Kanariefåglar är mycket känsliga för luftförorening och om kanariefåglarna dog eller slutade sjunga var det en varning för gruvarbetaren att söka skydd.


Vi deltar alla i det som sannolikt är världshistoriens största experiment. Samhället översvämmas av kemikalier och strålning. Hur påverkas vi egentligen av dessa ämnen? Alltfler människor drabbas av utbrändhet, allergier, överkänslighet och mystiska åkommor. Är dessa människor dagens kanariefåglar?


Vill du vara med och vända trenden? Miljöriskerna handlar inte bara om den yttre miljön med växthuseffekten, utsläpp från industrier och försurade sjöar. Vår inre miljö påverkas lika mycket av vår yttre miljö som de drabbade djuren och naturen. Det spännande är att med ganska enkla medel kan vi göra stora förbättringar i det egna miljöskyddet – och påverka vår hälsa och framtid. Det handlar om att ta in verkligheten innan det är för sent att lyssna till kanariefåglarna... 


http://www.kanariefaglarna.com