Om oss

Det är konstigt egentligen. Vi har all potential att må så bra som möjligt – men ändå mår vi sämre än någonsin. Idag ser vi att stressen håller på att äta upp oss. Det handlar om en folksjukdom som redan nu bär stora konsekvenser, men som på längre sikt kan förvandlas till gigantiska problem – både för den drabbade och för hela samhället.

Hur kan vi må bättre, hur kan vi hitta ro och hur kan vi minska stressen i vardagen? På den här sidan ska vi titta närmare på detta och ge tips om inre välmående och hur du kan hitta detta. Genom träning, genom att lägga undan mobilen, genom att äta bättre och genom att dra ner på arbetet – och dra upp på det du tycker är roligt och som fyller dig med energi. I frågan om välmående måste man vara egoistisk.

Vi brinner även för skönhet. Detta innebär att vi kommer att ge tips, råd och inspiration om allt som rör utseende och hur man kan se bättre ut – och nå ett utseende man trivs med. I detta ligger även skönhetsbehandlingar. Vi tar inte, som många andra, avstånd från sådana. Tvärtom: vi välkomnar dem och vi gör det då vi vet att många mår bättre av att korrigera saker i utseendet som man inte trivs med. Givetvis så kommer vi inte enbart att skriva om det positiva. Vi backar inte undan från att skriva om risker, om kostnader och om vilka behandlingar som man bör undvika.

Den här sidan är för dig som älskar den där lilla guldkanten i tillvaron och vi hoppas att du blir en besökare som alltid väljer att komma tillbaka i jakt på ny inspiration och nya idéer. Välkommen!