Tandimplantat som sitter på plats – välj klinik i Stockholm

Moderna tandimplantat sitter som berget och trillar inte ut. I Stockholm finns ett flertal kliniker att välja mellan. Jämför gärna och be om goda referenser.

Tänk om tänderna trillar ut! Detta har genom åren varit en vanlig orsak till oro för många patienter med tandimplantat eller proteser. Särskilt bland dem som haft ålderstigna implantat i munnen. Som tur är har dock tekniken kring tandimplantat gått framåt med stormsteg de senaste åren. Du kan ha en hel del att tjäna på att byta implantat, om du känner dig missnöjd med ditt nuvarande.

Idag kan du som sätter in nya tänder räkna med att de kommer sitta på plats under lång tid. Även när du tuggar på hårda saker eller till och med får ett mindre slag mot tänderna. Moderna tandimplantat sitter nämligen som berget, och många tandläkarkliniker lämnar till och med garanti på att implantaten kommer sitta på plats.

Tandimplantat – så väljer du rätt klinik

Det finns ett flertal kliniker som erbjuder moderna tandimplantat i Stockholm. Det kan vara värt att jämföra dem innan du beslutar dig för vilken klinik du ska välja. Många kliniker har lång erfarenhet av tandimplantat och ett flertal anställda specialister. Andra är nyöppnade kliniker med nyutexaminerade tandläkare.

Det går inte att säga rakt av vilket alternativ som är bättre. Erfarenhet är självklart bra – men de tandläkare som nyligen genomgått sin utbildning har blivit utbildade inom tandvårdens modernaste tekniker. Du har alla möjligheter att be om referenser när du kontaktar en tandvårdsklinik för att sätta in tandimplantat.