En tandhygienist i Solna skapar vackra leenden

Man målar munnen eftersom den är en så viktig del i ansiktet, för det är genom leenden man läser av en annan människa. En tandhygienist i Solna vet att det är inte läpparna som är det viktiga.

Ett leende kan betyda så mycket. Vi ler ofta för att tala om att vi är vänligt inställda till andra. Men med ett leende visar vi också våra tänder. Om vi inte tycker om våra egna tänder så kan det hända att vi inte vill le. Då är det dags att söka hjälp.

En tandhygienist ser till att våra tänder blir såna tänder som vi vill visa med stolthet. Det behöver inte betyda så stora förändringar. Kanske har rökning gjort att de blivit missfärgade, och då kan man lätt få hjälp med att ta bort det. Det finns mycket som kan påverka en tands utseende och det är väldigt individuellt hur tänderna reagerar.

En tandhygienist ger råd som kan ge friskare tänder

Precis som med allt annat i vår kropp så har vi olika förutsättningar. En del kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt, andra måste hela tiden tänka på vad de äter för att hålla normalvikt. Man kan tycka det är lite orättvist, och det är det väl också.

Samma sak gäller tänderna. En del har fått starka, jämna tänder, andra har fått sköra tänder som behöver mycket omsorg. En tandhygienist kan hjälpa till att plocka fram rutiner som stärker tänderna och ger god munhälsa.